Sitemap

På denne side finder du en nem oversigt over de væsentligste sider på min hjemmeside. Jeg ønsker dig god fornøjelse med dit besøg her - og på snarligt gensyn!

Det kan jeg - Kort oversigt samt indholdsbeskrivelse af mine 3 specialer: Lifecoaching, Mentorcoaching samt Stresscoaching.

Hvem er Johannes Berg? - Profil, baggrund og coachplatform for Johannes Berg Coaching.

Hvad er stress? - Få svar på nogle af dine spørgsmål om stress og de symptomer, du skal være opmærksom på.

Coaching - Her kan du læse om begrebet coaching, og det jeg arbejder med, når jeg bl.a. taler om Lifecoaching. Hos mig får du kompetent og fagligt underbygget coaching i ordets bogstaveligste forstand.

Lifecoaching - Læs mere om baggrunden for lifecoaching, og de metoder jeg arbejder med, når jeg sammen med dig afdækker mulige forhindringer for at nå dine mål.

Mentorcoaching - Her kan du bl.a. læse om Mentorcoaching, og om hvordan din coach bliver din fortrolige HR sparringspartner. Er du særligt interesseret i Businesscoaching og Erhvervscoaching, er der meget godt at hente på denne side.

Kursusaktiviteter - Denne side omhandler mit åbne kursus: "Stressworkshop". 

Uddannet hos Sofia Manning - Jeg er certificeret Lifecoach med uddannelse fra både Sofia Manning, erhvervslivet og livet i almindelighed.

Professionel Coach - Som professionel coach arbejder jeg med et sæt etiske regler og et sæt faglige begreber, der tilsammen sikrer mine kunder en stærk og progressiv partner på præcist det niveau, som de ønsker.

Stress og symptomer - Stress er livsfarligt! Kender du de psykiske symptomer på stress? Ved du, hvad du kan gøre for at nå mere UDEN at få stress? Jeg kan lære dig de værktøjer, der kan sikre dit liv og dit helbred.

Stresssymptomer fysiske - Det er bestemt ikke kun din psyke, der rammes, hvis du lider af stress. Også dit fysiske helbred lider. Undgå stress - lær hvordan!

Stresscoaching - At prioritere opgaverne er som regel det første, det kniber med, når man er ramt af stress. Undgå, at det kommer så vidt. Få effektiv og fagligt korrekt stresscoaching!

Overblik og overskud - Tag en tur op i "Helikopteren" og ansku dit liv med en kyndig guide: Din Lifecoach.

Kontakt til coaching - Her finder du adresse og øvrige kontaktoplysninger.

 

Copyright 2011 Johannes Berg Coaching, www.johannesberg.dk

Johannes Berg
Rødkildevej 38
2400 København NV
Tlf.: 5180 1754
eller 3888 8410

coach@johannesberg.dk
www.johannesberg.dk

PDF PDF-brochure