Om Johannes Berg

Erfaring

Siden min certificering som Coach for nu over ni år siden, har jeg succesrigt gennemført over 1000 1:1 og Teamcoach-sessioner og dermed hjulpet en lang række klienter, virksomheder og institutioner i deres respektive videreudvikling.

Coachuddannelse

I 2007 blev jeg indledningsvis uddannet og certificeret Coach i Løsningsorienteret/Narrativ/Systemisk Coaching hos Sofia Manning, som er anerkendt som en af Danmarks bedste coachuddannelser.

I 2012 blev jeg yderligere uddannet som Teamcoach i Systemisk Team-Coaching hos Rambøll Attractor A/S. Uddannelsen er ligeledes anerkendt som værende en af landets bedste coachuddannelser.

Min uddannelsesmæssige bagrund bliver konstant opdateret og udbygget gennem faglig videreuddannelse, adskillige relevante kurser samt løbende supervision og kollegasparring.

Virksomhed og ydelser

Jeg driver min egen selvstændige coaching-virksomhed Johannes Berg Coaching, hvor jeg coacher klienter 1:1 samt teamcoacher i mine 3 specialer: Lifecoaching, Mentorcoaching og Stresscoaching.

Overordnet holder jeg foredrag og afholder workshops i virksomheder og institutioner over hele landet om konkret stresshåndtering. 

I forbindelse med løsning af større opgaver i ind- og udland, samarbejder jeg med et landsdækkende og internationalt dækkende professionelt coach-netværk. 

Min mission

Jeg skaber merværdi, ved at jeg som Coach guider mine klienter frem til et fornyet overblik over deres arbejds- og livssituation, forudsætninger og mål - samt til nye måder at overvinde forhindringer på.

Dine fordele

Min coaching giver dig klarhed, overblik og mulighed for at se tingene i et helt nyt perspektiv. Glæd dig til at få et beslutningsgrundlag til at komme langt videre på, og styrk din indflydelse i alle sammenhænge.  

RESULTATGARANTI: Jeg har stor erfaring og så gode resultater som Coach, at mit honorar refunderes, hvis du efter 3 sessioner ikke oplever positiv effekt af min coaching. 

Kompetence

Johannes Berg Coaching arbejder efter gennemprøvede og veldokumenterede modeller samt metoder, der bygger på internationalt anerkendte definerede kernekompetencer og standarder. 

De gældende retningslinjer og regler som er vedtaget af de internationale brancheforeninger vedrørende god skik og brug samt etik og moral for coaches overholdes, således at du bl.a. er sikret fuldstændig diskretion og dermed anonymitet under og efter coachforløbet. 

Se hvad jeg kan: Klik på: det kan jeg

Jeg var plaget af frustrationer på arbejde og hukommelsestab pga. stress i forbindelse med min skilsmisse. På 3 sessioner forsvandt de værste stresssymptomer - noget som 2 psykologer ikke kunne gøre efter 10 sessioner!

Mariska, København

     

Copyright 2011 Johannes Berg Coaching, www.johannesberg.dk

Sitemap

 

 

 

Johannes Berg
Rødkildevej 38
2400 København NV
Tlf.: 5180 1754
eller 3888 8410

coach@johannesberg.dk
www.johannesberg.dk

PDF PDF-brochure