Mentorcoaching

Med Mentorcoaching får du vinklet dine vigtigste temaer og emner, som optager dig allermest lige nu. Du opnår en overordnet prioritering og sparring på dine udfordringer - det gælder både i coach- og ledersammenhæng. Du får støtte og inspiration til at træffe beslutninger, samtidig med du bliver udfordret yderligere på ansvarsdelen af konsekvenserne af dine beslutninger.

Få et nyt perspektiv 

Fordi ingen kan som du og en Mentorcoach i fællesskab udforske og udvikle dit fulde potentiale og rette det direkte mod de mål, som du allermest ønsker at opnå. Som din fortrolige og neutrale HR-sparringspartner, giver en Mentorcoach dig feed-back i form af u-partiske reflekterende spørgsmål, der hjælper dig til at forholde dig objektivt og med et klart overblik over dine betragtninger, overvejelser, beslutninger og fremtidige handlinger.

Ud fra udstukne delmål kan jeg, som din Mentorcoach medvirke til at målstyre dine projekter "on track", særligt i forhold til en i coachforløbet ud- og gennemarbejdet handlingsplan og dens slutmål samt dens videre perspektiver.

Ledercoaching med en erfaren Businesscoach

Er du leder - ny såvel som erfaren, kender du sikkert til oplevelsen af at være alene i den afgørende del af beslutningsprocessen. Lige dér kan det være en stor fordel for dig, at sparre med en erfaren neutral Mentor- og Businesscoach. Om såvel virksomhedsproblematikker og udviklingsprocesser, de involverede mennesker - samt ikke mindst din egen personlige både menneskelige og faglige videre-udvikling.

RESULTATGARANTI: Jeg har stor erfaring og så gode resultater med Mentorcoaching, at mit honorar refunderes, såfremt du ikke efter 3 sessioner oplever positiv effekt af min coaching.

Book Mentorcoaching nu: Kontakt  

Vigtige områder i Mentorcoaching/Businesscoaching

Find/genfind dine egne værdier

Bliv selv en bedre coach

Ledercoaching 

Businesscoaching 

Beslutningsprocesser 

Opbygning af salgsplatform

1:1 Masterclasses i salgsteknik

Kreativitet der skaber resultater 

Forandringsprocesser, f.eks. "change management"

Målfastsættelse - og målstyring

Motivation som drivmiddel

"Den vanskelige samtale" 

Ledelseskommunikation

Stress-management 

Facilitering

Konfliktløsning

Din egen personlige og faglige videre-udvikling

Johannes Bergs indsats i CBB MOBIL A/S er ikke bare påskønnet; den er mærkbar. Vores medarbejdere er enormt positive, hver gang han er her, og det giver lige det boost, der skal til!! 

     Anders Rønnebech Jensen, HR og Procesansvarlig, CBB A/S           

 

    

Copyright 2011 Johannes Berg Coaching http://www.johannesberg.dk/ 

Sitemap

Johannes Berg
Rødkildevej 38
2400 København NV
Tlf.: 5180 1754
eller 3888 8410

coach@johannesberg.dk
www.johannesberg.dk

PDF PDF-brochure