Stresscoaching

Stresscoaching er effektiv coaching til at undgå stress Stresscoaching er viden om stresshåndtering som spænder et sikkerhedsnet ud under dig, ved indgående at oplyse og rådgive dig om stress, samt give dig værktøjer til stressmestring. Ydermere bliver du introduceret til nye effektive stressstrategier, så du fremover ser og imødegår stress helt anderledes velforberedt og klar.

Stop stress med din Stresscoach

Lær stresshåndtering intensivt og opnå evnen til stressmestring med et individuelt stresscoaching-forløb på mellem 5-10 sessioner.

Er du stresset ved starten af coach-forløbet, ved jeg hvad der skal til, så du kan opretholde et rimeligt OK-funktionsniveau såvel i familiesammenhæng som i jobsammenhæng - og på sigt vinke farvel til dit negative stress.

Du kan vælge at se coach-sessionerne som 1:1 Masterclasses i stresshåndtering, og såfremt din arbejdsplads betaler for coaching, er udgiften fradragsberettiget.

RESULTATGARANTI: Jeg har stor erfaring og så gode resultater som coach, at mit honorar refunderes, hvis du efter 3 sessioner ikke oplever positiv effekt af min coaching. 

Book Stresscoaching ved at klikke på: kontakt

Lær at forebygge stress på en Stressworkshop

Stress kan mobilisere alle vore ressourcer - og i det rette øjeblik samt i veldoseret mængde kan akut stress få os til  kortvarigt at præstere vort absolut yderste. Med stresshåndtering kan man faktisk lære at aktivere sine ressourcer uden at stresse sin organisme, så evt. stress som følge af overbelastning ikke "sætter sig" - og skader een langvarigt.

Indstillingen i moderne virksomheder/institutioner til stressramte medarbejdere er da heldigvis også fuld opbakning til stresscoaching, så alle ansatte lærer stresshåndtering. Virksomheden viser dermed sit medarbejderansvar og sparer iøvrigt også omkostninger i forbindelse med sygefravær på grund af stress.

Mange arbejdspladser ønsker yderligere at være på forkant med stress, og en del af den valgte stresspolitik kan derfor være løbende afholdelse af stress-workshops i stresshåndtering - for at forebygge og undgå negativ stress. Klik på: kursusaktiviteter.

Det bedste råd mod stress er: Forebyggelse

Få hjælp til at stoppe stress, før stress stopper dig. Book Stresscoaching nu!

"Jeg vil gerne sige TUSIND tak for al din hjælp og den indsigt og de redskaber, du har givet mig. Tror du "reddede" mig fra totalt sammenbrud!! Du er en dygtig coach!! :)"

Astrid, København

Copyright 2011 Johannes Berg Coaching, www.johannesberg.dk

Sitemap

Johannes Berg
Rødkildevej 38
2400 København NV
Tlf.: 5180 1754
eller 3888 8410

coach@johannesberg.dk
www.johannesberg.dk

PDF PDF-brochure